Top 3 motionscykler til hjemmebrug

Vi har været forbi forhandleren      https://bereader.se/               Abilica’s butik og testet deres motionscykler. Abilica er en velrenommeret forhandler og producent af fitnessmaskiner og har gode anmeldelser på blandt andet Trustpilot. Alle motionscykler i dette afsnit er testet i virkeligheden af vores testperson, der har flere års erfaring i health. Du kan derfor være sikker på at få en anbefaling, der altså bygger på rigtige erfaringer.

Abilica Stream Voyager
Bedst til hjemmebrug
Abilica Stream Voyager
4981 kr.
Køb her
eller gå til anmeldelse

Abilica Stream UB VII
TESTVINDER: Bedst til prisen
Abilica Stream UB VIII funktioner og sammenligning
3995 kr.
Køb her
eller gå til anmeldelse

Odin B3
Bedst af de billige

2799 kr.
Køb her
eller gå til anmeldelse

Abilica Stream UB VIII
Testvinder – Bedst til Prisen
Abilica Stream UB VIII anmeldelse

FORHANDLER LEVERING TOTALPRIS LÆS MERE
Abilica 0,00 DKK three.995,00 DKK
→ Læs mere
Abilica Stream er vores valg som “bedst i check” når det gælder værdi for pengene. For kun små 1000kr mere cease Abilica Winmag, får du efter vores mening markant mere for pengene. Byggekvalitet, stabilitet og modstand er i top.

Abilica Stream UB VIII giver mest motionscykel for pengene

Motionscyklen har magnetisk modstand, der indstilles på displayet og har 30 modstandniveauer. Vi testede de tunge niveauer og kan bekræfte, at der også er udfordring til dig der er i god form.

Svinhjulet er 9kg, altså 3kg mere stop den billigere Winmag model. Stream har da også et fuldstændig lydløst og glidende tråd. Det føles rigtig god og naturligt, uanset om du kører stille og roligt eller giver den fuld gas.

Du får også den rigtig sjove iConsole app med, hvor du kan køre ruter på Google Map med streetview (var det noget med en tur langs Strandvejen?). Mere om det senere, først skal vi se på det tekniske.

Abilica Stream UB VIII vs Abilica Winmag
Abilica Stream UB VIII funktioner og sammenligning
9kg svinghjul
130kg maks personvægt
Display
iConsole App
Bluetooth
Pris: 3995kr

6kg svinghjul
120kg maks personvægt
Display
App
Bluetooth
Pris: 2999kr
Robust og stabil byggekvalitet
Den store forskel på Abilica Stream i forhold til Winmag er robusthed og stabilitet. Winmag og Stream har begge elektromagnetisk modstand, der fungerer helt fint. Winmag kan canine føles en smule “knirkende” og rystende i stellet, når guy giver den gas. Her er Stream helt anderledes stabil og helt lydløs.

Vores testperson vejer over 100kg og kunne med det samme mærke forskellen i kvalitet, da han satte sig op på Abilica Stream. Den maksimale personvægt er her 130kg, altså omtrent det samme som på Winmag, guys ifølge Abilicas medarbejder vi talte med, så er det lavt sat. Her er tale om en maskine der tåler en del mere quit Winmag.

Abilica Stream føles helt stabil og lydløs også ved høj intensitet. Kombineret med det brede sæde, så er det en meget holdbar og robust motionscykel. Også til dig der vejer mere stop gennemsnittet. Vi mener at vi her er ret tæt på kommerciel kvalitet, som du kender den fra træningscenteret.

Det føles virkelig godt at cykle på Abilica Stream.

Display og App fungerer rigtig godt
iConsole app til Abilica Stream motionscykel
Abilica Stream har et ret general display, der vises hastighed, Watt, modstand og puls. Watt måleren (ergometer) virker til at måle ret præcist og helt sikkert mere præcist give up på Winmag.

Det er et ret almindeligt show uden dikkedarer, men hvor Stream excellerer er med den medfølgende iConsole app. Her kan du med et tryk på en knap tilslutte din pill eller mobil og køre ruter fra virkeligheden på skærmen. Du vælger bare en rute på Google Map og kan så køre ruten på Streetview med billeder og bakker fra den rigtige rute. Det er en rigtig fin funktion, som gør det lige lidt sjovere at hoppe på cyklen.

Konklusion
Når vi har valgt Abilica Stream VIII som vores “bedst i check” er det fordi du får så meget for pengene her. For kun 1000kr mere give up Abilica Winmag, får du en motionscykel, der er markant mere stabil og har et helt lydløst og lækkert tråd.

Se alle motionscykler fra Abilica
Bedømmelse
5 ud af five stjerner

Abilica Stream Voyager
Testvinder – Bedst til Hjemmebrug
Abilica Stream Voyager

FORHANDLER LEVERING TOTALPRIS LÆS MERE
Abilica zero,00 DKK 6.599,00 DKK
→ Læs mere
Vores Testvinder af Abilicas motionscykler er Abilica Stream Voyager, der altså deler navn og serie med Abilica Stream UB VIII (anmeldt andetsteds på siden). Her har vi at gøre med en motionscykel tæt på en “professionel” motionscykel, guys til et par tusind kroner mindre.

Meget velegnet til fitnessrum og familier, hvor I er flere der skal deles om en motionscykel

Bedre og behageligere styr
Abilica Stream Voyager lav indstigning og iConsole app
Denne model af Abilica Stream har meget tilfælles med lillebroren Abilica Stream UB, men adskiller sig på et par afgørende punkter.

Man lægger umiddelbart mærke til at styret på Abilica Stream Voyage er anderledes give up på Winmag og Stream UB VIII. Her er styret videreført ned og chook imod dig. Det gør at du kan have en oprejst og mere behagelig siddeposition. Det er, ifølge Abilica, noget mange kunder bliver glade for, især hvis du har vrøvl med lænd eller ryg.

Abilica Voyager vs Abilica Stream UB VIII
Abilica Stream Voyager
8kg svinghjul
150kg maks personvægt
Display
iConsole App
Bluetooth
Pris: 4981kr
Abilica Stream UB VIII funktioner og sammenligning
9kg svinghjul
120kg maks personvægt
Display
iConsole App
Bluetooth
Pris: 3995kr
En MEGET stabil og robust motionscykel
Styret føles desuden langt mere strong og stabilt. Det er da også mærkbart tykkere. Selve stellet på cyklen er tykkere og af mere solide materialer. Hvor Winmag kan føles en smule plastikagtig, er Stream Voyager helt anderledes stable.

Styret er tykkere, stellet er tykkere. Uanset hvor meget du pruster og rusker i styret, så rykker Abilica Voyage sig ikke ud af pletten. Den knirker ikke engang. Nu minder jeg igen lige om at vores testperson, der altså er undertegnede skribent, vejer over 100kg og godt kan trampe igennem. Abilica Voyage blev stående helt stille og lydløs under hele seancen. Det eneste lyd der kunne høres var mit anstrengte åndedræt (det var meget varmt).

Leave a comment

Your email address will not be published.