Hva medisiner fungerer for ADHD

Er det sant at du er en forelder som jobber med barnets ADHD? Har du lyst til å studere nærmere hva medisiner virker for ADHD? Jeg vil dekke de tre viktigste anbefalte medisinene for ADHD. Jeg vil fortelle deg hvorfor de jobber med å kvele ADHD -indikasjoner, så på det tidspunktet vil jeg dekke en del av de tenkelige resultatene av disse medisinene. Dette er muligens ekte tilfeldige effekter du bør vite om før du tar en sjanse med barnets velvære. Jeg skal i tillegg ta for meg fordelene med vanlige ADHD -resepter. Du vil kanskje føle at dette fortjener mer omtanke etter at vi har opplevd det andre materialet.

På første plass på listen har vi generelt anbefalt Ritalin. Følger intensivt bak er Concerta, og rundt det tredje stedet er Strattera. Ritalin utvider totalt nivået av dopamin i cerebrum, langs disse linjene oppkvikkende omtanke og inspirasjonskretser som oppgraderer ens evne til å konsentrere seg og gjøre jobber. Concerta er bare en reformulert variant av Ritalin. Det tømmer mer enn noen få timer for å gi en jevnere dose. Avslutningsvis har vi Strattera. Strattera er unik i forhold til de to neste ved at det er et ikke-energizer. Hvordan kan det fungere? Det hindrer spesifikt gjenopptak av nor-epinefrin i sinnet. Dette kan bygge opp evnen til å fokusere og videreutvikle hyperaktivitet. kjop-ksalol-uten-resept-bestill-ksalol

Uansett, din forespørsel, hvilke resepter fungerer for adhd? Jeg ville opplevd at spesialistene ville si at de tre medisinene jeg har spilt inn, viser et fint show. Jeg vil være uenig i de tenkelige tilfeldige effektene de antageligvis ikke investerer så mye energi som går over. Som forelder ville jeg gå over disse med absolutt oppmerksomhet på detaljer. Noen normale resultater av Ritalin er angst og oppkast. På det tidspunktet har vi migrene, søvnighet, døsighet, hjertepalninger, angina, kardiovaskulær arytmi, vektreduksjon og magesmerter.

Concerta følger også med sin egen nøye avstand til tilfeldige effekter. Det er migrene, redusert craving, magesmerter og rastløshet. Det er motsatt tilfeldige effekter sett med metylfenidat (den dynamiske fikseringen i Concerta), inkludert ustabilitet, retching, sykdom, spasmer, angst, utvidet sirkulasjonsstamme og psykose (visualiseringer eller merkelig resonnement).

Vi bør treffe en del av de store fokusene for Strattera. De mest kjente tilfeldige effektene er migrene, forurensning i øvre luftveier, magesmerter, retching, tap av trang, rastløshet, ustabilitet, “Zombie-holdning” og dårlig humor. I tilfelle det ikke var tilstrekkelig, har FDA advart om en utvidet fare for selvdestruktiv tenkning hos ungdom og tenåringer som blir behandlet med Strattera.

Jeg vil si at det er en veldig stor begrunnelse for en forelder å utforske ADHD -medisiner. Vanlige medisiner, som ligner på en homøopatisk kur, har ingen tilfeldige effekter og er 100% beskyttet mot bruk. De kan være like effektive når det gjelder behandling av ADHD uten fare for barnet ditt. De produseres med krydder og annet plantemateriale. De er laget for å behandle den nevrologiske vanskelige naturen som forårsaker ADHD, i stedet for i utgangspunktet å skjule ADHD -bivirkninger.

På samme måte som ADHD introduserer seg i forskjellige vaner, ikke bli nullstilt på bare en type behandling som har mulighet til å jobbe. Ungdommene våre er helt unike, og vår plikt er å finne riktig behandling for dem. Barnet ditt har det godt. Du kan begynne å sette dem på riktig måte for å begynne å reparere.

Leave a comment

Your email address will not be published.